2012. szeptember 3.

Panni néni + NES felmérés

Voltunk ma Panni néninél és csináltunk NES felmérést is.
Az út borzalmas volt, de erről később részletesebben is írok, mert vannak terveim a jövőre :)

Szóval Panni néni.
Nagyon meg volt elégedve Fefével, nagyon meg lettünk dicsérve. Fefe ügyes volt és megmutatta, hogy Ő tud beszélgetni (hangot kiadni :D) és bizony kúszni ha akar. A lábán reagált a reflex pontokra, a kezénél a nyújtásra még nem, de a fej előrehúzásánál is azt csinálta amit kell=semmit :) Áttanulmányoztuk együtt az MR eredményét, és hát igen, most már tudom mi hol sérült.
Kaptunk új feladatokat a tornánál, amiben már van mászatás is, hiszen ügyes fiúról van itt szó kérem :)


Nes eredmény:
igen jó lett az eredmény. Ami várható, hogy a beleknél, szívnél, légcsőnél és a tüdőnél vannak gondok, de ha többet fog mozogni akkro ezek is megszűnnek. Az idegrendszert is kihozta, de ugye az érthető is :S
Az MR eredmény ismeretében nem meglepő a memóriazavar, idegi funkció, izmok, sejtanyagcsere és az autoimmun probléma jelzése.

Érzelmi része szinte kitűnő, itt a harag, a gyermek elvesztése, és az erőtlenség jött ki. A haragot értem, én is haragszom az egész világra, hát még Fefe. A gyermek elvesztése kicsit megviselt, hiszen most tényleg szembesültem vele hogy Fefe nem gyerek, nem érzi magát gyereknek, ezen sürgősen változtatni kell. Az erőtlenség is valahol érthető hiszen nem tud oda menni ahova szeretne, de ez nem az erejétől függ szerintem hanem az agy hibás működésétől. Dolgozunk ezeken is, hogy ne legyen belső háborúja. Kijött még, hogy képtelen visszaütni, tehát nem tud menekülni :) A bizonytalan hovatartozás. És a támadástól való félelem, ez szemnél jött ki.
Az érzelmi stressznél kijött szintén az idegrendszer, vastagbél és a memória.

Ásványi anyagok: hiány mangán, réz és kalcium.
Vitamin: hiány B komplex
Érzékenység a gluténra.

Azt hiszem a NES eredmény nem lett olyan rossz, a belső kicsi világát kell jobban helyrerakni és rendben leszünk.

Az új tornában van csípőkörzés, forgás, kúszás, ellentétes kar-láb emelés, kar és láb terpesztés és a régi izomkontroll feladataink.

Nincsenek megjegyzések: