2012. augusztus 17.

Mindenféle

Minden rendben Fefével.
A tenyésztéses vizeleteredmény negatív, semmi baj.
A szeme szép, bár tegnap mikor kimentünk vásárolni megint bepirosodott, így ahogy hazajöttünk kapott is szemcseppet.
Szépen tornázgatunk, mókázunk, állni még mindig szeret. Jut eszembe az állásról, hogy mi aztán tényleg össze vissza haladunk a fejlődésben.
Hason kitámasztás szerintem gyötrelmes, néha-néha ha megfeledkezik magáról akkor szépen tartja magát, de inkább nyavalyog még :)
Az ülés egyre jobban megy, de mindig kell egy kis idő míg a lábait is ki tudom nyújtani, a nagy terpesztől még messze vagyunk.
Forgást csináljuk, önállóan nem hajlandó, de most már ha én fordítom befejezi a forgást, persze még sajnos sokszor maga alatt marad a keze.
A kúszás alakul, de csak a segítségemmel. Addig jutunk kúszásban, hogy el tudja kicsit lökni magát de a keze itt is maga alatt marad, és várunk :)
Sétálni nem igazán sétál még, én lépegetek helyette aminél néha hajlított lábban lépünk :)
Ami nagyon zavar, hogy nem tudom még hogyan fogjuk kivitelezni a felülést mert előre kéne húznia a fejét, ami lassan 3 éve nem megy. Ülésből próbálja magát felfelé nyomni, így az állást erősíti de, hogy ezek mennek-e majd önállóan arról fogalmam sincs.
Ami jó, hogy több olyan példát látok magam előtt, hogy sosincs késő, és tényleg haladunk, és idő meg minden, csak én egy nagyon türelmetlen emberke vagyok :S Fefe meg harcos, ellenem harcol mindig :)
A látása nagyon jó, rengeteg dolgot észrevesz, és ennek igazán örül.
Alakulunk na :)

Jövőhéten lesz vérvétel és eeg. Amennyiben az eeg eredmény jó lesz, kezdjük csökkenteni a gyógyszereket.
A rohamok vegyesek, sokszor fő étkezés után jön alvásból. A diétát csináljuk, de a leves ivása nem nagyon megy még.

Azt hiszem ennyi.
Én most eltűnök pár napra, tesómék elhívtak magukkal az Őrségbe. Az utóbbi 2 hét sűrű volt és a belső világomat tönkretette, ki kell mozdulnom itthonról.  Anyuék Feféznek, lesz egy kis szabadság neki is :)


Nincsenek megjegyzések: