2012. augusztus 5.

Kis megfázás?

Fefe szeme bepirosodott és csipás, folyik kicsit. Az orra is taknyosabb, de alig jön valami viszont a kis váladéktól is rendkívül látványosan tud szenvedni. Fújtat, feszíti magát és alig alszik. Az éjszakánk katasztrofális volt. Hála nem rohamozik, ezt megússzuk egyenlőre, de úgy sajnálom. Most vagy huzatot kapott a kocsiban, vagy a szeme a pénteki úszás alkalmával telement a klóros vízzel és az orra talán allergia miatt szörcsögősebb. Nem köhög, nem lázas, néha prüszköl.
Nagyon remélem ez nem valami betegség kezdete :S

3 megjegyzés:

Paku Andrea írta...

Közben agyalok ám nagyon. Mivel semmi láz nincsen, a váladék az orrban alig szívható, szinte nincs, így valószínűnek tartom hogy valami pollen ismét piszkálja.

Huzatot a szeme nem nagyon kaphatott, tényleg mindig figyelek arra hogy rá ne menjen néha még a szellő sem, így inkább a klóros víz okozhatott gondot. Eddig nem volt vele baj, de pénteken mikor maradtunk úszás után bekapcsolt a wellness rész is és a víz belecsapott a szemébe. Szerintem "csak" ez a baja szemének, jelenleg kezelem kamillával és szemcseppel is.

Lobelin írta...

Szerintem meg mutasd meg szemésznek, mert ez inkább kötőhártya gyulladás, a z uszoda vizétől... allergiánál inkább csak könnyezik, nem csipás.
Gyors gyógyulást Fefének!:)

Paku Andrea írta...

Elkezdtem neki kamillával mosni és Tobrex szemcseppet adni rá. Tegnap levittem ugyan az ügyeletre, hoyg a fülét nézzék meg, de egy nagyon fiatal doki volt és menniük kellett egy beteghez így megkért, hoyg vagy várjunk vagy jöjjünk vissza. Mondtam neki, hogy csak a fülét szeretném ha megnézné, de az anatómiájára hivatkozva azt mondta, hogy Őt máshogy kell megvizsgálni. ???? MI??? neki is a füle a fején van, így nem mentünk vissza mert nem mutatott Fefe semmi fájdalmat. A szeme estére már nagyon szép lett, de ma elmegyünk dokihoz, aki talán nem fél megnézni a fülét sem :)