2012. március 22.

Nagyon sok mindent történt mostanában.


A pöttyeim, kiütéseim tuti nem allergia. Lehet a stressz okozza, vagy valami fertőzés féle, de még nem derült ki hogy mi. Általában akkor jöttek elő amikor elkezdtem magam kicsit hergelni. Most, hogy a Petős dolog tette-e be a kaput az idegeimnek nem tudom, de nagy a valószínűsége. Szerda óta már 3x voltam ügyeleten, ebből 1x mér vénásan kaptam cuccot :( az utolsó injekció vasárnap volt, na azóta fáj a hátsóm :( Tegnap voltam bőrgyógyászaton is, elküldtek vérvételre ami ma volt, na itt meg reggel óta alig bírom használni a kezem úgy fáj. Azt hiszem többet nem bírok, elég volt az idegeimnek is, ennyi.

Fefe rohamai változók. Sok kis megrángása volt, a nagyobb rohamokat elkerültük, de vasárnap délelőtt annyira fárasztotta a sok kis megrángás hogy bejött a nagyobb roham így nyugtatót kellett kapni. (na ekkor a kiütéseim még az injekcióra sem múltak, sőt).
Kedden mentünk neurológia és beadtam a derekamat a Sabril nevű gyógyszer visszaállítása miatt. Az Etorpto egyenlőre marad, Kepprat leszedjük mert azóta több a megrángás és egy kóros kicsavarodás is. A Kepprat max 2 hét múlva végleg elhagyjuk, addig lassan emelünk a Sabrilon. Ha fog a Sabril akkor leszedjük az Etoptor is mert mondtam a dokinak hogy ha nem fogja a rohamokat akkor minek kapja? Igazat adott, de várjuk meg mi lesz a Sabril hatása. Én nem szeretem ezt a gyógyszert, félek tőle piszkosul mert szerintem tompítani fogja nagyon, de meglátjuk. Mostanában nagyon éber, beszédes, figyelmes, mosolygós így tudok majd mihez viszonyítani.
Kedden voltunk a Borsóházban is. Úgy volt, hogy jön egy gyógytornász aki egyben Dévényes is és kezeli Fefét, de nem tudott jönni. Beszéltem közben Csillával (Borsóház) és megbeszéltük, hogy a csontkovács (Éva) hölgy tudna jönni nekünk, nézzük meg. Hááááááááát mit is mondjak? Én nagyon sok minden bírok és megcsinálok Fefével, de ez már nekem is sok volt :) Ami biztos, hogy Éva nagyon nagy szeretettel nyúlt Feféhez, azonnal érezte mi a baj, rögtön kezelésbe is vette. Szegény Fefe nincs ehhez szokva, így volt sírás de csak a megijedés miatt. Persze nem kellemes érzés egy csontkovácsolás, de utána látványos volt a javulás, nagyon szépen használta a kezeit. Ülni úgy ült, hogy tartotta magát és nem vágta hátra magát ahogy szokta. Éva mondta, hogy azért nem vágja vágta magát, mert nem érezte hogy lenne ott valaki, így nem merte. Érdekes, és tényleg ebben is van valami. Annyira ügyesen ül, tartja a kis fejét és nem bukik :) Éva mondta, hogy az izomzatával és a csontjaival semmi baj hála, csak feszes de ezen lehet és kell is segíteni. Az is kiderült, hogy azért nem használja a kezeit mert nem tudja mit kell vele kezdeni, és fél pl letámasztani. Most ezen dolgozunk, hogy mire is lehet használni a kezét :) Valahogy érdekes mozdulattal felpörgette Fefét olyan ültetős pózba a vállára és csak a bokát tartotta, na itt a szívem majdnem megállt mert eddig Őfelsége úgy oldotta meg hogy felült de ahogy egyenesbe került volna dobta magét hátra, na most viszont semmi nem volt a háta mögött és  a gyerek mondjuk ült a levegőben, és képzeljétek nem dobta magét hátra csak felegyenesedett :) ügyes :) A koponyánál pont ott érzett neki feszülést, ahol az MR meg a CT is kimutatta hogy baj van. Mutatott pár gyakorlatot lábra és kézre is, ezt csináljuk becsülettel. hetente 1x fogunk járni, szerintem hatásos.
A korai fejlesztőből megküldték a jelentkezési lapot, majd értesítenek.
A szakértői bizottságnak írtam levelet, hogy kellene egy vizsgálat, gondolom majd értesítenek. Nem tudtam őket felhívni, mert nincs telefonjuk. Érdekes, de ez Magyarország.

Azt hiszem ennyi, vagyis más most nem jut eszembe. Ez is elég volt erre a pár napra bőven.

3 megjegyzés:

Timcsi írta...

Melyik bizottsághoz tartoztok? Cegléd? 2.számú? Abban tudok segíteni.

Paku Andrea írta...

Igen oda :) Köszönöm :D

Timcsi írta...

küldöm priviben, amit tudok...