2012. március 28.

Budapesti Korai Fejlesztő


Azt hiszem, ezt nem hagyhatom annyiban. Van egy fejlesztő ami Budapesti Korai Fejlesztő Központnak nevezi magát, címe Budapest 11. kerülete.
Ami engem kicsit most felbosszantott az az, hogy miért nem kerülhet be a gyermek. A hölgy telefonhívásából az derült ki, hogy Fefének régebben kértünk időpontot, amire nem tudtunk elmenni, sajnos még egy egészséges gyermek esetében is történhet bármi, nemhogy nálunk. A másik ok amiért nem akarják a gyereket, mert kértem kedvezményt. Náluk az első találkozás 11000Ft, ami nem kevés pénz a mi háztartásukban, ezért gondoltam megpróbálom hátha kapunk kedvezményt, de nem.
Most várom a hivatalos levelet arról, hogy miért is nem vállalják a gyereket. Anyagi okok ami elég nagy szégyen lenne rájuk nézve hiszen magukat tartják a legjobbnak, vagy azért mert egy lemondott időpont sérti őket. Nagyon felbosszantott ez a dolog ismét, hogy egyáltalán ilyen van Magyarországon? Ha nem kap kedvezményt akkor azt kell mondani, hogy nem tudunk adni így akarnak-e jönni vagy sem, de hogy kapásból elutasító hívást kaptam, ez meg csak arra utal hogy sérti őket a már egyszer lemondott időpont.

Nincsenek megjegyzések: