2011. június 19.

Pénteken voltunk eeg-n. Délután hívtam a dokit aki azt mondta hogy nagyon aktív, és nem tudják hogy rohama volt-e vagy nem. Azt hiszem ennyi volt a Bethesda. Biztos jó sok embernek, nekünk nem. Én nem azt akarom hallani, vagyis jó lenne de nem fogom hogy Fefének nincs baja, csak egy olyan orvost szeretnék találni aki meg szeretné gyógyítani vagy legalább jobb helyzetbe hozni és ez nem a mostani orvosunk. Nem baj, van másik. Hétfőn kérek időpontot a Heim Pálba és az OITI-re is. A mostani orvos azért nem csinál MR-t mert szerinte a gyerek mindig ilyen marad és nincs hely neki. Oké, nem baj csinálunk máshol helyet. Kb 1 éve elvittük a leleteit másodvéleményért és az Urat fogom hétfőn felhívni, hátha tud segíteni.
Apu ismeri az OITI igazgatóhelyettesét és Ő is a Heim Pált vagy a Bethesdat mondta. Na ebből 1 kipipálva :S
Mindegy, szerintem sokkal jobban van mint mondjuk 1-2 hete, és ez a lényeg.
Tornán is nagyon ügyes, az állással vagyis inkább a lábával nincs gond. A felső teste gyenge, de azon meg most dolgozunk.
Jövőhéttől el akarjuk kezdeni a lovaglást is, az jó lesz mozgásra.

Beszél. Fecó is megerősített hogy azt mondja a gyerek, hogy "anya" :D :D :D :D

Ma (vasérnap) kicsit nyűgösebb, de a foga is piszkálja, hidegfrontos  így kicsit szenvedünk ma reggel.
Ma nézünk neki szandált, de olyan magas a rüsztje, hogy nehéz találni olyat ami nem nyomja a lábát. Van kis cipője is, de nem megy bele a lába :S 20-as a mérete, az sem egyszerű, de csak találok egy jót neki. n

Nincsenek megjegyzések: