2014. augusztus 23.

Támogatás és utak

Igen, mert mint ahogy ma kiderült (mondjuk nem volt meglepő), ennek is meg van a maga ideje, a megfelelő időzítés.

Mint ahogy arról már beszámoltam, kértem Maglód város Önkormányzatától anyagi támogatást Fefe varsói rehabilitációjához, amit elutasítottak. Arra fellebbeztem mert szánalmas okkal utasítottak el, de a fellebbezésemre annyi választ kaptam, hogy hiába adtuk vissza a Nazarov műtétnél kölcsönzött pénzt, Ők akkor sem segítenek. Miért? csak. Ennyi.
Oké, gusztustalan és szánalmas ok, de legyen, ha nem hát nem segítenek.
Ami ma még jobban felbosszantott, az az, hogy elindultunk a mai biciklis túránkra (ahogy minden nap), és jött egyik régi tanár, és szórta a kis papírkáját a választásról. Elkezdtünk beszélgetni, és mondta, hogy most adjam be a kérelmemet. Mi?????? ezt egy politikus (jelölt) mondja nekem? komolyan? A mostani testületnek május környékén nem volt fontos Fefe, most meg az lenne? Hogyan? Májusban miért nem volt fontos? akkor még nem gondolta aki elutasította a kérelmemet (polgármester), hogy megint fog indulni? És ha nem indul, akkor tojjunk a szerencsétlenek fejére?

A másik ami bosszant és most már szóvá tettük, hogy a járda, ahol el lehet jutni a gyerekorvosig és a gyógyszertárig, járhatatlan. Ez Maglód egyik fő útján van, és csak egyik oldalon található járdaféle valami.
Hogy eddig miért nem csinálták meg? Nos passz, de nekem/nekünk elegünk lett. Hogy a járda rendbehozatala kinek a feladata nem érdekel, hogy ki kit szólít fel a rendbetételre szintén nem érdekel. 1 dolog érdekel, hogy a gyereket el tudjam juttatni az orvosig anélkül, hogy agyrázkódást kapna, szétesne a kocsija (gyerek kerekesszék, babakocsi, ki minek hívja mindegy) vagy az úttesten kelljen tolni.
Íme a kép a járdaféle valamiről, és a fénykép csak egy kis szakaszt örökített meg:
Igazán remélem, hogy pont időben sikerült jelezni a problémát, és a választások sikerének érdekében fel is lesz újítva.

(talán ha focicsapatunk lenne, akkor kapnánk nagyon sok támogatást. Az hogy nem tud Fefe önállóan mozogni nem számítana, focizik és az lenne a lényeg.......)

Nincsenek megjegyzések: