2013. december 28.

Büszkeségem :)

Ma ismét voltunka  Borsóházban tornázni Fefével. 1 hét eltelt az intenzív mozgásfejlesztés óta, és az igazat megvallva kicsit itthon is ellustultunk. Volt azért tornázgatás, uszoda, de egyik sem volt azért olyan veszett megterhelő dolog és ez a mai foglalkozáson meg is látszott. Fefe minden ellen tiltakozott, sírt, halcolt és nem volt hajlandó semmi aktívabb dologra. Oké, sebaj, de azért őszintén megvallva beleszökik a buksimba ilyenkor egy csúnya gondolat, hogy pl a mai nap is pénzkidobás (nem is kevés), és hogy hogyan is tovább, minek és hogyan van értelme a továbbiakban.
Hazajöttünk, Fefe "ment" lefeküdni, majd délután felébredt. Mivel mostanában a hője a kritikus szint felé süllyed, így amint felébred kap plusz kantáros nadrágot. A nagy meglepi ezután következett, Fefe elkezdte emelni a fejét, de nem is akárhogy, hanem kézre támaszkodva :) 
Kértük mamával, hogy mutassa még meg, és láss csodát, teljesítette a kívánságukat :D

2 megjegyzés:

pocicica írta...

Wow! Nagyon ügyes ez a fiúcska! Csak így tovább! Kocsival mi a helyzet? Lassan lejár a kölcsön kocsi használati ideje. Sikerült valami megoldást találni?

Nelli írta...

Ez fantasztikus!!! Na látod, az ilyen pillanatokért megéri csinálni, és lesz ez még jobb is! Kitartást és Nagyon Boldog, Eredményes Új Évet Kívánok Nektek! Nelli