2013. július 2.

Egy "átlagos nap"

A mai napunk:
Ébredés reggel 7-kor, reggeli, mosakodás, átöltözés, hangterápia itthon, látásfejlesztés itthon, kéz fejlesztése itthon, Éva féle csontkovácsolás és energiakezelés, ebéd, alvási kísérlet egyedül (eredménytelenül), alvási kísérlet Mamával 1 órán keresztül (eredménytelenül), alvási kísérlet kertben babakocsiban ringatva (eredménytelenül), alvási kísérlet hintaágyban (eredménytelenül), lakásban meseolvasás Mamával, uzsonna, bevásárlás kb 1,5 órában, fürdés, vacsora.
Ami a "vicces", hogy szinte egész nap veszekedett valamiért. Éva kezelése előtt elég feszült volt a felső teste, amit próbáltam lazítani, de nekem nem sikerült, persze Évának igen. Köszönöm :)
Rágott "kukit", mert jön a foga. Remélem az utolsó végre.
Az egész napos nem alvás eredménye az lett, hogy a fürdésnél már teljesen betelt nála a pohár, és iszonyat veszekedésbe kezdett.
Kapott egy fájdalomcsillapítót biztos ami tuti alapon, és most alszik. Már kb 45 perce, így bízunk az átalvó éjszakában :)

Ha esetleg holnap is így indul a napunk, tuti elviszem magammal Zumbázni :)

3 megjegyzés:

joska írta...

Szegény Fefe,mindig ilyen korán kel? Mit csinál,amikor méltatlankodik? Sir,vagy csak mondja a magáét? A képen úgy látszik,mintha nagyon besütne a nap,nem lehet,hogy az zavarta az elalvásban?

Unknown írta...

Szia Andi. Mi újság veletek? Remélem minden rendben van. Írtam emailt Gabi

Paku Andrea írta...

Már 2* írtam választ, de nem látom :(

A lényeg az volt, hogy Fefe szobájában sötét van, redőnyös. Pici fény be szokott szivárogni, valahogy a teljesen sötétet nem szereti. A kép már kb 1,5 órás altatási próbálkozás után készült, mikor a világos nappaliban a mama ölében aludt el.

Nem sír, csak beszélget. Ha nem megyünk azonnal, akkor kezd el veszekedni :)

A korán kelést megszoktuk, 7-8 körül szoktunk ébredni.