2012. május 14.

Összefoglaló

Kicsit elmaradtam ismét, de most összeszedem magam :)

Hétvége jól telt, rohamok szépen lassan kezdtek múlni. Szegénykém viszont tiszta takony és hörög nagyon. Ami szerencse, hogy köhög sokat és jön rendesen a trutyi a nóziból, nem tapad le neki. Kicsit a tornákkal megint elmaradtunk, de fekve nem jó neki. Labdázunk, nézünk meséket, és ülve fejlesztünk. :) Étvágya rossz még mindig, de kinek van étvágya betegen? Láza nincs szerencsére. Kicsit nyűgösebb, de Fefe még prüszkölni sem szeret, nehogy köhögni és hörögni.
Ma nem mentünk a rehabra, megbeszéltem velük, hogy majd szerdán mikor viszek pisimintát és beszélünk a nefrológussal. A veséjét ki kell vizsgálni, elég régóta kihozza neki a uh, hogy nem jó ott valami. Amit még észrevettem, hogy fel is volt most fázva, mert jött egy roham és mikor megnyugodott akkor pisilt, tehát tuti felfázás. Csináltam neki cickafark teát amit Szabó Éva ajánlott, és már másnapra elmúlt szerencsére a pisi gondunk. Azóta is ilyen fürdőben fürdik meg teszek bele kakukkfüvet is a felső légúti betegség miatt.
Amúgy ami jó a rosszban, hogy nagyon beszélget. Egyre értelmesebb szavakat mond és a szeme hihetetlen beszédes lett. Nagyon örülök :)

Per: kedden volt a tárgyalásunk, és mivel a kórház részéről senki nem felebezett így a bírónő közbenső ítélettel lezárta az ügyet. Ez most annyit jelent, hogy megkapjuk a határozatot és ha 15 napon belül nem felebezik senki akkor jogerőre emelkedik és mehet az anyagi ügyintézés. A kórház ügyvédje a mienknek mondta, hogy egyezkednének, de mi nem fogunk megegyezni velük peren kívül. Ha megegyeznénk akkor egy pici töredéket kapnánk abból a pénzből amit igényelünk és minden további követelésünket elvesztenénk. Itt most okosnak és türelmesnek kell majd lenni. Lehet a jogerőre emelkedés után kérni egy kifizetést amiből meg tudnánk csinálni Fefének a fejlesztőszobát rendesen. Ha minden jól megy akkor még ebben az évben lezárjuk az egész pereskedést, ha nem akkor max még 1,5 év. Én nem engedek :)

Nézés: nézi a meséket, tárgyakat, mindent :) Nem akart enni még etetőszékben sem így gondoltam bekapcsolom neki a Bogyó és Babócát, hátha így "véletlenül" lenyel 1-2 falatot. A falatozás nem jött be, de a mesét nagyon figyelte, olyan jó volt látni :) ma meg magyarázott is a mesének, iszonyat boldog vagyok :)

Nincsenek megjegyzések: