2012. április 17.


Hála a rohamok ugyanúgy elmaradnak.
A fogak megint zavarnak, mert a 2 felső szemfog helye ugyan kint van, de elég piros neki az ínye és alul is jön 1 fog ami még csak be van duzzadva. Az evést kanállal kezdjük, de ma is cumisüvegből fejeztük be, de ezt betudom most a fogaknak.
Az idő kicsit nyomja Fefét is, kicsit fáradtabb. A nagyobb tornákat csak félig tudjuk csinálni, de minden más téren sokat javul. Az arcáról leszedi a kendőt. Tegnap a mama ölében ült és a tesóm kezében volt egy fekete kabát és „belefejelt”, de ez nem tetszett neki és a 3. borulásra már nem is hagyta magát, simán tartotta a fejét és húzta magát vissza, hogy ne bukjon bele a „valamibe”.
Az ültető korzettet nem nagyon tudjuk használni, mert ha hátraszíjazom hogy a hátában nem legyen luk akkor a kezét nem tudja használni, ha meg nem szíjazom bele akkor meg előrenyomja magát és úgy meg még jobban feszül a lába, így most ezen agyalok és próbálkozunk, hogy hogyan is kéne használni. A kéz és lábsínek jók.
Most már csak akkor úszik a szeme ha nagyon fáradt vagy keres valakit mert csak hangot hall valahonnan. Kis bújós lett és mosolygós :)

Holnap megyünk csontkovácshoz és Panni nénihez is.
Csütörtökön jön a gyógytornász, pénteken meg ha át tudjuk variálni az időpontot akkor úszni.

Ja, megjött a Pető véleménye, inkább fel sem bontottam. Nem is érdekel a véleményük :)

Nincsenek megjegyzések: