2012. április 3.


Kicsit elmaradtam az írással, de akkor most pótolok

Péntek: Voltunk Évánál csontkovácsoláson. Ami tetszik Évában, hogy Fefének is tetszik, nagyon nagy szeretettel foglalkozik vele, Fefe meg nagyon ügyes vele. Kaptunk még egy feladatot itthonra, na azt elég nehéz nekem megcsinálni, mert félek hogy eltöröm a gerincét. A lényeg, hogy lógatva kell lengetni (ez a tsmt feladatsorunkban is benne van) és innen kell oldalirányba fellendíteni és hagyni hogy húzza fel magát. Ami engem nagyon is meglepett, hogy húzza szépen fel magát, kis nyunyó :) Megy  í csípő és a karkörzést is. Éva ajánlott egy masszázsolajt amit a DM-ben lehet venni, Árnika olaj és plusz Levendula cseppeket bele, így masszírozom  minden nap. Pénteken volt egy rohama amire sajnos nyugtatót kellett adni, de hála azóta egy megrángása sincs. Semmi.

Hétvége jó volt, igaz hogy tornázni sokat ne tudtunk mert nem volt kedve Fefének, de egész nap ébren volt, jókedvű, beszélgetős, figyelmes. Esténként a szokásos rend: fürdés, masszázs zenehallgatás közben és vacsi majd alszik egészen 6-7ig :)

Kiütéseim nincsenek, a vérvételből a magas cukrom derült ki, meg hogy volt valami fertőzésem, de amúgy nagyon jó a leletem.

Fefénél aggaszt hogy a koponya feszes lenne neki, ezért ki akarok harcolni egy vizsgálatot erre, de még a dokit nem sikerült elérnem. Sok jele nincs, inkább ez a nagyon mély alvás zavar, meg hogy feszes a koponya nem-e nyomja az agyát. Amúgy beszélget, figyel, egyre jobban mocorog, reklamál, hisztizik, fújja az orrát ha piszkálja benne valami, iszik pohárból kortyonként, szóval most jó :) kopp kopp

Nincsenek megjegyzések: