2012. július 4.

Ami eszmbe jut vegyesen :)

Fefe hétfő éjjel leesett az ágyról. Ez valahol marha jó, mert tuti fordul minden irányban, és persze rossz mert azért nem jó ha leesik bárhonnan is. Hála semmi baja, csak megijedt. Nincs semmi jele, hogy baj lenne. Eszik, iszik, éber, jól van :) Délután már fel is lett szerelve a leesésgátló :D

Megvan az MR időpont, jövőhéten pénteken 11-kor lesz, előtte lévő szerdán kell találkozni az altatóorvossal és megbeszélni mi is lesz, altatható-e Fefe, mik a mellékhatások. Félek az altatástól. Már körbekérdezősködtem a témában és mivel nem mély altatásos lesz ha minden igaz, így annyira már nem félek tőle. Jó lesz tudni mi is a helyzet a buksiban, kapunk egy képet végre.

Nagyon gyors fejlődésen megy át most Fefe:
- eszik nagyon sokat
- alkaron szépen támaszkodik, ha úgy tartja kedve még nyújtott kézzel is tud támaszkodni
- szépen pakolgatja a lábait kúszáshoz és löki is magát előre csak a kezét kell majd még jobban használni
- ülésből feláll és szépen tartja magát aminek nagyon örül :)
- rugózik a lábán
(a lábállásnál tartani kell mert borul és kapaszkodik a kezembe de itt a lényeg az hogy akarja és tetszik neki, innen lest majd egyre jobb :))
- ül szépen
többit gyűjtöm, már nem tudom mi új :) kis büszkeségem :)

2 megjegyzés:

joska írta...

Jóska alig volt 1 éves,amikor csináltak neki MR vizsgálatot,és simán átvészelte,meglátod Fefével sem lesz semmi baj! Mi volt a pulmonologián?Hogy tudott leesni,nem rácsoságyban alszik?

Paku Andrea írta...

Szia!

Fefének még nagyon kicsike igazi mini :) korában volt MR, azóta csak halogatják. De majd most :)
Most már nem félek, ha csak kábítják azzal nem lesz baj.

Pulmonológia: nem mentünk még vissza, elmúlt a fulladás és ilyen hőségben nem rángatom be szegényt. Beszéltünk a dokival, hogy ha baj van menjünk, de a szabik után látni akarja :)

Ágy: Kb 1 éve van külön kiságya ami nem rácsos. Már nem nagyon fért el benne és mikor jött 1-1 roham féltem hogy a kis keze beakad és eltöri, így a nagypapája csinált neki egy kiságyat. Eddig csak a hátára tudott az oldaláról fordulni, de most meglepi szerűen a bal oldalára is fordult valahogy jó nagy ívben és lepottyant :S Délután meg is kapta a leesésgátlót.