2012. június 13.

Suit

Ma megvolt a 3. napunk is. Háááát, igen fárasztó. Ügyes, a terapeuta szerint is napról napra ügyesebb, és egyre kevesebb a kóros feszítése. Baromi fárasztó neki, nekem is az lenne mert ez a 2 óra igen kemény torna, végig dolgoznia kell, nincs cirógatás közben. A tornász nagyon kedves, próbálja nyugtatni énekléssel.
Sajnos a rohamok jönnek mennek, de most nem is csodálom mert borult az egész nap, sem az alvás, sem a pihenés nem úgy van ahogy azt megszokta, főleg a napi 2 óra intenzív terápia is megviseli. Még 2 nap, remélem bírni fogja. Kicsit az evése is kevesebb, de megpróbálom jól etetni.
Tanultunk egy pár módszert, hogy hogyan fordítsuk meg, hogyan vegyük fel, hogyan etessük meg hogy az egész minden hogyan is legyen.
A fordítás a legnehezebb, a kezem még nem áll rá és inkább nyúzom a bőrét, de tanulom ezerrel :)
Az etetés nem lesz gond, vagyis azt is meg kell szokni mert Fefe kézben evett eddig és próbálgattuk a székben való evészetet, de ezek után kénytelen lesz székben enni és csak szemből etethetjük. A feje azért fordul jobbra, mert neki mindig jobbra volt valaki, így azt szokta meg, de figyel és fordul balra is.
Csináltam nagyon sok képet, egy párat teszek ide is fel:
































Nincsenek megjegyzések: