2012. január 10.

Vasárnap anyuék elvitték Fefét egy maglódi tornára. Ott van az utcánkban, már nagyon régóta foglalkoznak masszázzsal, konditeremmel. Csak anyu megkérdezte, hogy nem-e tudnak valakit Maglódon aki tudna foglalkozni Fefével hétvégén, és kiderült, hogy a Zsuzsa (20 éve ismerem) foglalkozik gyógytornával, tsmt-vel is. Na szupi, vassárnapra be is írta.
Több mint 2 órát tornáztak, volt benne masszázs és tsmt is, és a gyerek vigyorogva csinálta végig az egészet. Zsuzsa nagy dobálások, nagy mozgásokkal csinálta a tornát (így kell?), és ez nagyon tetszett Fefének, kacagott a gördeszkán :) Mászás már lassan magától ment. Na én ennek nagyon megörültem, így legalább van valaki akivel örömmel tornázik.

Tegnap voltunk endokrinológián, vettek vért és majd egyszer meg is lesz az eredmény.

Éjszaka szörnyű volt :S alig aludt valamit, hajnali 6 körül sikerült kiütnie magét, 8-ig aludt. Mentünk a korai fejlesztőkhöz megbeszélni mi is legyen, és a látásfejlesztés mellett döntöttünk azonnal közösen. Majd Dévény, ami mostantól 2 hetente lesz csak. Megnézzük így hogy mire megyünk.
Heti 2 HRG, heti 2 maglódi tora + tsmt, heti 1 kerekítő, 2 hetente 1 Dévény, és még valamikor 1 korai is, de azt majd valahogy hétfőre kéne mert akkor van úszás is, vagy max csütörtök amikor meg kerekítő. Pihenő napok kellenek és társaság kell most már nagyon Fefének, a gyerekekre nagyon figyel, minden új dologra fordul és lesi. Hát igen, ez így nem elég hogy csak a torna majd itthon, uncsi :S

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Szia!

Érdeklődni szeretnék, hogy Maglódon hova jártok HRG-re és mennyiért. A kicsi lánykámnak lenne rá szüksége nagyon.

Előre is köszönöm szépen a válaszodat.

Címem: szemesfruzsi@freemail.hu

Paku Andrea írta...

Szia!

Maglódon TSMT-t tornája és masszázsa van. Úszni Szentendrére járunk a V8-ba.

Ti merre laktok?