2011. november 5.

Vagyogatunk

Altató: persze semmit nem ért :) Kapott Viburcol kúpot a fogára és azzal el tudott aludni, de így sem alszik 2-3 óránál többet. A patikában mikor megmondtam, kinek lesz nem akarta a patikus adni, hogy ezt nem lehet. Gondoltam visszamegyek és elmondom neki, hogy Fefe kiröhög az altatómmal együtt, tulajdonképpen sza*ik az altató hatására. A Melatonin nevűt mondta a doki 1/4 tablettát, de lehet a 1/2 kell majd hogy tényleg kialudhassa magát, meg mi is :D Néha úgy érzem hogy az a 2 óra alvás is elég, mondjuk tegnapra már nagyon hulla voltam. Ja ez az altató is kb 3000 Ft :S nagyon jó hogy sza*t sem ér. A kúp 2000Ft, de az legalább jó. Fáj a foga, de ezzel nem olyan vészes. Vakarjuk, piszkálja Fefe is és mikor sikerül neki a szájába piszkálni, na akkor vigyorog ezerrel. Tegnap a buzogánnyal próbálkoztunk, és fogta és tette a szájához :)
Kapja újra a Kalciumot Shüsslert, hátha segít a fogak hamarabb bújásában.

Értelme egyre tisztább és okosabb. megért mindent és próbál Ő is beszélni, persze a negyedét sem értem de nem baj. Az "anya" az nagyon megy neki, meg az "ajaj", talán mintha a "fáj" is menne, kiabál ha büfiznie kell. Szóval fog ez nekünk menni, bárki bármit mondott is :) halolajat is újra elkezdtük, meglátjuk használ-e.

Gasztrós annyi a lényeg, hogy a gyomornak nincs akadály az ürítésben, ezzel nincs probléma. Miután ez már az 5. nap, hogy nincs görcse a dokival abban maradtunk, hogy ugyanezen az étrenden marad és 1 hét múlva kell hívni, addigra lesz hivatalos friss súly és hosszmérése is.

Étvágya jó, már kis pocakja is megint van. Tegnap pont simogattam neki és mondtam, hogy van kis pocid, na ezen is mosolygott vadul :)

Feszítése talán csökkent, de azért harcol még rendesen. olyan erővel van benne, hogy sokszor nem bírom már visszatartani. Apjával szoktak szórakozni, hogy ki az erősebb :9 Apáról annyit lehet tudni, hogy rendszeresen eddz, van benne erő :)
A kiabálásnál meg néha visszakiabálok, akkor meglepődik is visszatér a "normális" hangnembe, persze ez sem jön mindig be akkor a bújás hat. Veszekedés, na az nagy erőssége lesz, olyan balhés hogy csak lesek sokszor (mint én) :D
Izomfeszességre most vettünk levendulát fürdőnek, és rozmaringos krémet. Fürdés előtt olajos masszázs (ha nem balhés a kaja miatt előbb), fürdő és krém.
Most én a tornákkal még mindig úgy vagyok, hogy amíg feszes az izomzat nem fog kúszni, előbb ki kell lazítani ahhoz hogy a kezét rendesen tudja pakolgatni. Viszi Ő a kezét, de nagyon feszes és sokszor ki sem lehet nyújtani mert nem hagyja. A háta is olyan mintha csomós lenne, ezt is masszírozom neki és így már sokat javult de még sok munka van vele.

Hogy én, hogy bírom? sehogy.
2 választás van:
1/ beadom egy elfekvőbe ahol semmi nem lesz belőle, amit soha nem tennék meg
2/ éljük az életünket és próbálunk önálló emberkét varázsolni belőle. Ő a mindenem, a vágyam volt. Persze én sem ilyen életről vágytam, de akkor is Fefe az életem értelme és érte megteszek mindent.
Tehát a 2-es variáció marad, ami baromi nehéz és igen és is idege vagyok sokszor és csapkodok, dühöngök de akkor is Ő a mienk :D
ja és az is nagyon sokat segít, hogy hétvégére el tudjuk vinni anyuékhoz. Mamáékat imádja, ugyanúgy el tudják látni és fejleszteni mint én, így a hétvégén mindenki szabin van, vagyis a Mamáék nem de övék a hétköznapi pihenés :) Azt hiszem a szabad hétvégék nélkül nem is menne a dolog, egyszerűen hulla vagyok péntekre.

Szülinap: csütörtökön lesz Fefe 2 éves. Hogy "szalad" az idő, már 2 éves. A nagy buli szombaton lesz nálunk. Megrendeltük Apával a tortát, csinálunk anyóssal kajákat és jön a család hozzánk ünnepelni. Mondtuk mindenkinek, hogy ajándékot nem szeretnénk kapni, egész évben csak vásárolunk, most még nem tartunk ott, hogy a kisautóhoz kapjon még egy nagyobb autót, majd jövőre talán. Addig gyűjtsenek a nagyszülők :D

Én most hétvégén kitakarítottam, mosok mintha hadsereg létszámmal lennénk, főztünk és talán így 2 felé mintha kész is lennék :) el is fáradtam, megyek tv-t nézni, butítom az agyam :D

lehet kicsit össze vissza írtam, de most így jöttek a gondolatok :

5 megjegyzés:

Névtelen írta...

hogy van a lábad?
kedden jöttök hozzánk?
Reni (Sára anyuka)

Paku Andrea írta...

Alakul a lábam, még futni azért nem megyek :)
Kedden megyünk, naná :9 szokásos időben?

Südve írta...

Andi, régóta olvasgatlak, és hát bakker, hogy majd' két év kellett hozzá, hogy kiderüljön: jééééé, tényleg anyukának van igaza!!! Hogy nekünk ezért miért kell extra megküzdeni mindig??? Néha felvontam a szemöldököm, de tudod mit? Jól tetted, hogy tovább mentél mindig. Nagyon remélem, hogy akár a diéta, akár bármi más hatásos legyen, ne fájjon Fefe pocakja, ne görcsöljön többet. Békés napokat nektek!!! Mariann (a MásikSára anyukája :-D)

Névtelen írta...

én már úgy fel vagyok háborodva az orvosokon, hogy legszívesebben máglyára küldeném egy részüket!
Hülyének nézik a szülőt, legjobb esetben kiírnak valami vizsgálatot, hogy befogják a szülő pofáját, aztán az eredménnyel már nem törődve elküldenek haza.

Boldog szülinapot a KISMANÓNAK!

Kedd: 11:15 után vagyunk!
Várunk.

Csibe

Paku Andrea írta...

Csibe: megyünk holnap. Még torna után gyorsan vásárolunk, de megyünk. Holnap kap oltást is, ha lázasodna akkor zúzunk haza ezerrel hűteni, ha meg kihűlne ami inkább esélyesebb akkor meg forró fürdő, majd figyeljük.

Mariann: nekünk mindig is küzdeni kell, mert azt hiszek az orvosok hogy mi tök hülyék vagyunk és a gyerekeink meg .... mindegy, mi vagyunk a legjobb orvosaik és nem is hagyjuk magunkat :)

Fefe pocakja már jó, valószínű kiürült a tej és eszik is hála. Holnap lesz a nagy mérés, szerintem vagy 50kg :D