2011. július 4.

Egész jó volt a hétvége leszámítva, hogy jegelni kellett Fefe arcát mert úgy bedurrant a bal hátsó felső rágófoga. Már a hegye áttört, de elkezdte megint a fogcsikorgatást, így vettünk egy olyan rágókát ami olyasmi mint egy fogszabályzó és azt szoktam bedugni neki krémmel, így nem csikorognak a fogak :D
Éjjel persze nyűgös volt, ébredt fél 1 körül és 3 körül adtunk már neki egy kis nyugtatót mert semmire nem reagált. Na ekkor végre elaludt és 8 körül mosolygósan ébredt. Reggeli ma tojásos lecsó volt kenyérrel, amit szeret :D
Majd torna és megint nagyon ügyeske volt. Persze az arca ma is lángolt, volt borogatás, kenegetés, fájdalomcsillapító és megint össze vissza alvás. Talán lassan uzsi, majd egy kis móka, masszázs, kis lazítós torna, vacsi és remélem jó nagy alvás.

Holnap kórház :S valahogy tartok tőle, de meglátjuk milyen lesz. Ha szar akkor otthagyjuk, de bízom benne hogy ők jó szívvel fognak hozzá a feladatukhoz. Nem tudom mikor engednek ki minket, gépet nem viszek be. Vagyis meglátom milyenek a körülmények és majd meglátjuk milyen értéket szabad bevinni. Viszek Törpinek zenét meg játékokat, tornaszőnyeget, tapogatós dolgokat és leszek én neki :D Mama is mondta, hogy jön majd minden nap mert Apumat is műtik, neki az agyát. Télen kapott valahogyan egy epilepsziás rohamot (vagyis azt mondták rá) és most valamit ki kell műteni, így ingázik majd 2 kórház között szegénykém.

Amúgy olyan kis ügyeske, az állásért megőrül, vigyorog ezerrel ha állhat. A sétát néha sírással kezeli, de ezt is megszokjuk majd és ez is tetszeni fog neki. Beszédet kicsit hanyagoljuk, inkább csak panaszkodik, meg szól ha felébredt.
Nagyon levegő igényes az Úrfi. Ha szobában vagyunk alig alszik, de ahogy kijövünk a levegőre mint akit leütöttek, így most is jól bebugyolálva alszik kint a teraszon. Ha ez a jó neki, akkor legyen így.

Azt hiszem most ennyi, megyek pakolászni és Fefézni.

1 megjegyzés:

Timcsi írta...

Gondolok rátok és szorítok, hogy minden rendben legyen!
Timi